Nyheter

RNS/WFAD sprider osmaklig propaganda

En brasiliansk antiknarkorganisation har publicerat filmen nedan på Youtube. Vi hittade den på hemsidan för Svenska Brukarföreningen som tog upp att svenska World federation Against Drugs lagt upp den på wfad.se.

Det är RNS som står bakom WFAD och att dessa rigida moralkonservativa människor jämför droganvändare med en bebis som leker med en kniv är väl nästan väntat. Det sorgligaste är textbudskapet i filmen: Det är samma sak med narkotika, folk som använder det förstår inte riskerna.

Vi känner samma sak inför dessa knarkhatande nejsägare som dem och deras tittare känner för en bebis med en rekvisitakniv i munnen, nämligen rysningar.
Det här är propaganda som platsar i USA för säg 90 år sedan. Det är inte ok att dumförklara alla som konsumerar illegala droger, det stämmer ju helt enkelt inte! (Blod)rött kort för WFAD propaganda!!

Mer från oss om dessa galningar:

Noll tolerans av narkotikafria utopier

ENCOD-demonstration mot WFAD i Stockholm

Heroiska Maria Larssons kamp mot draken Cannabis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.