Nyheter

SNPF – Föreningen som bekämpar liberala narkotikalagar

Svenska Narkotikapolisföreningen (SNPF) höll stormöte förra helgen och en av talarna var den kända knarkantagonisten och bloggaren (ReageraMera) Torgny Petersson. Torgny som för övrigt verkar vara riktigt tjenis med knarkpoliserna pratade om legaliseringsrörelsen och hur Englands premiärminister nyligen struntat i sina vetenskapliga rådgivare för att få till högre straff och böter på cannabisinnehav.

 

I Dalarnas Tidning går det idag att läsa om borlängepolisen Thommy Olofsson som i helgen fick ett resestipendium av SNPF för att åka till San Diego, USA och gå på konferens med amerikanska narkotikapoliser. Bra reselektyr för Olofsson är kulttidningen Rolling Stone och deras långa artikel How America lost the war on drugs. När han ändå är i Kalifornien så borde det även genomföras ett besök i en butik som lagligt säljer cannabis.

[tags]cannabis, snpf, polis, usa[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.