Nyheter

Sparka poliserna som trakasserade Jesper Nilsson!!!

Igår började rättegången mot två civilsnutar, som likt egyptiska säkerhetstjänsten hittar på egna lagar när det behövs. I början på förra året fotade Jesper Nilsson lagenligt två civilpoliser som kontrollerade färdbevis i Stockholms tunnelbana.

Med fascistoida metoder kränkte poliserna honom för att tvinga fram borttagning av bilder och filmklipp. För att blidka förövarna som rutinmässigt hotade med pissprov på stationen, lydde Jesper Nilsson, men återskapade sedan delar av materialet i efterhand.

Visst, Nilsson är röd i själen och har länkar till Planka.nu. Men hur ”partipolitiskt” är det egentligen att ogilla att poliser arbetar med biljettkontroll åt privata lokaltrafikbolag, eller systematiskt använder sig av så kallade inre tullar? Det är inget annat än viktiga demokratiska frågor, principer som polisen pissar på! Istället har det varit de anklagade poliserna som politiserat rättegången.

En av dem, Carl Larsson, har varit aktiv Sverigedemokrat i Umeå. Under gårdagens förhör sa den misstänkte:

”Det är ju inte ovanligt med narkotikamissbruk inom vänsterleden.”

 

Tänk er; vilket drömjobb för personer med den inställningen att få jaga papperslösa och bylsiga brallor i Stockholms tunnelbana med tvivelaktiga metoder och rätten på sin sida! Visst är det lätt att känna ilska över två fotsoldater med rätt att ljuga, som redan frikänts i polisens låtsasdomstol?

 

Men det stora problemet är systemet dessa fascister är en del av. De två åtalade tillhör ungdomsroteln i Stockholm, där chefen David Beukelmann, är en erfaren kulturpolis. Han var högt uppsatt i den s k ravekomissionen, som under 90 och 00-talen fullständigt politiserande polisens roll i kampen mot droger och elektronisk danskultur.

Hur ser vi till att åtminstone fotsoldaterna får sparken?

Länkar:

Åtalad polis var SD-kandidat (EXPO)

Åtalad polis var sverigedemokrat (Nyheter24)

Ljudinspelningar från igår (torrent)

Polisen: ”Euforisk och påstridig rättshaverist” (Nyheter24)

Jesper Nilsson: ”Det var utpressning” (Dagens juridik)

Äldre inlägg från Cannabis.se om det här fallet:

Polisförtryck av medborgare är möjligt pga narkotikalagstiftningen

Civilpolis angrep och hotade fotograf i Stockholms T-bana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.