Cannabis
Nyheter

”Experten” Thomas Lundqvist slår till igen!

Öhh… -Ja, vad ska man säga om Bejerots protegé, vars ord journalisterna tar på fullaste allvar? Igår skrev vi om hans fördomsfulla orerande i Helsingborgs Dagblad.
Igår fick denne s k expert uttala sig i ännu en skånsk tidning, nämligen Norra Skåne. Det verkar otroligt, men Lundqvist överträffar sig själv i den intervjun.

Hans mycket kreativa metaforer har blivit till en lysande stjärna här på redaktionen. Det är nästan så att vi funderar på att införa regelbundna inlägg under titeln: Veckans Thomas Lundqvist. För tokigheter är något den här mannen bjuder på hela tiden.

I Lundqvists värld KAN cannabis helt enkelt inte vara mindre farligt än alkohol. Sen försöker han förklara varför stoners förblir ungdomar genom att jämföra hjärnor med internetanslutningar. Han är så rolig att vi tackar honom! För enligt knarkologen i fråga så är ungas hjärnor lite som 56K modem. Ni vet; blib blop blibb blibb…knaster knaster sprak…wawawawa..blip, och vuxenhjärnor är som fiber, typ. Det hasch gör, är att skada modemet så pass att det inte kan uppgraderas till fiber. Helt logiskt alltså!

Grunden för detta kvalificerade skitsnack är hans fasta övertygelse, a’la Bejerot, om att cannabis omöjligen kan brukas ansvarsfullt. Redan vid själva roten är alltså hans argumentation felaktig. För de flesta som provar cannabis gör det endast några gånger och många slutar runt de trettio. Likafullt hävdar Lundqvist i Norra Skåne att det inte finns någon ofarlig cannabiskonsumtion.

Legalisering eller reglering avfärdar han som missbrukares fantasier. Ja, för så måste det ju vara! Alla som motsätter sig knarkkrig måste vara ointelligenta varelser, anser Lundqvist. Det förstår väl vem som helst, att EU:s narkotikaorgan EMCDDA, Sir Richard Branson, Kofi Annan och en hel radda världskända politiker är puckon som bara vill se samhällen rasa samman till följd av drogdekadens!

I förra inlägget  tog vi upp hans totalt felaktiga avslutande argument om lungproblem orsakade av haschmissbruk. Som sig bör avslutar han även denna gång med ett befängt påstående. Vad vi dumma drogliberaler inte kan förstå, är att knarkandet sponsrar krig i andra delar av världen.
Men den som har läsförmåga vet ju att det här är en logisk tankevurpa. Det är naturligtvis själva kampen mot droger och den därtill hörande lagstiftningen, som gör det lukrativt att producera och sälja narkotika!

Fy skäms, Thomas Lundqvist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.