Nyheter

Cannabisolja fixade Chongs cancer

I juni förra året meddelade den nu 74-årige skådespelaren och cannabisaktivisten Tommy Chong (ena halvan av komikerparet Cheech & Chong) att han hade prostatacancer.
I dagarna deklarerade han att han, med hjälp av bland annat cannabisolja, är helt cancerfri. Chong, som förutom cannabisoljekuren även lagt om sin diet, fått kosttillskott och behandlats av en välkänd helare, påstod i ett färskt uttalande härom dagen att han mår bättre efter den avslutade kuren än vad han gjort på åratal.

Alternativ behandling
-Jag gick ut med nyheten i juni 2012 att en läkare diagnostiserat mig med prostatacancer och föreslog att jag skulle underkasta mig en högfrekvensbehandling i Mexiko á 25 000 dollar, berättar Tommy Chong. Jag började omedelbart leta efter alternativa lösningar och kontaktade min brorson i Vancouver, som också läser medicin. Han föreslog en kanadensisk läkare, dr McKinnon, i Victoria, British Columbia.

Ändrad diet och kosttillskott
-Den läkaren ändrade min diet och gav mig kosttillskott, berättar Tommy Chong, och inom ett år hade jag fått ned mina PSA-värden dramatiskt och cancerhotet var därmed eliminerat.
-Dessutom behandlade jag mig med hascholja, som jag drack före sänggåendet för att inte vara flummig hela dagarna. Med hjälp av dieten, hascholjan, kosttillskotten samt en session med den världskände helaren Adam Dreamhealer, blev jag fri från cancern.

Firar med Kush
-That’s right, I kicked cancer’s ass! säger Tommy Chong glatt triumferande. Så den magiska plantan KAN kurera cancer med rätt diet och kosttillskott. Jag ska visserligen in på flera blodprov, MRI-skanningar o s v, men jag mår bättre nu än vad jag gjort på många år, så nu ska jag fira med en joint av bästa sortens Kush!

Länkar:

Tommy Chong Cancer Free From Using Cannabis Oil

Tommy Chong, Cancer Free And Amazed By New 3D Issue Of The 420 Times

Tommy Chong: ’I’m Cancer-Free!’

 Chong behandlar cancer med hampolja

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.