alt
Nyheter

Italiensk skola tillagar cannabis

Från Italy’s Flavor University (ung Italiens Smakuniversitet) i staden Perugia meddelas att cannabis är en ”otrolig ingrediens” i matlagning.

Skolan, som ingår i the National Food Education och Kulturcentrum, rekommenderade förra veckan cannabis sativa som matlagningsingrediens, rapporterade den italienska nyhetsbyrån ANSA

Smakuniversitetet rekommenderar industrihampa av sorten cannabis sativa, vilken innehåller ytterst små mängder THC, så om matupplevelsen blir euforisk, så har det inte med styrkan på hampan att göra i alla fall. Dessutom inspekteras grödan (och dess THC-halt, får vi förmoda) av hälsoministeriet med jämna mellanrum.

Skolan hävdar i sin receptbok att hampans smak liknar hasselnöt och även om man mest använder sig av den i mjölform, så förekommer det också att blad, olja och frön används för att ge maträtten en extra knorr.

Länk:

Italian school uses cannabis for cooking

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.