Nyheter

”De har ingen som helst kunskap.”

Flera av de ungdomar som går på Åsö-gymnasiet på Södermalm i Stockholm fick i morse ovälkommet besök. Skolansvariga har nämligen fattat misstankar om att elever på gymnasiet såväl konsumerar som köper och säljer cannabis.

Det finns inga påtagliga bevis för detta, eftersom ingen elev ertappats drogpåverkad eller dylikt. Däremot har man tydligen via angiverisystemet fått fram ”information från föräldrar, elever och personal.” enligt Margot Valegård, rektor på Åsö grundskola.

En av fältassistenterna som har Södermalm som sitt arbetsdistrikt är Anna Olsson. I en intervju med Radio Stockholm hävdar hon att eftersom ”…vi inte har jobbat med det här området med ungdomarna på väldigt många år, så de har ingen som helst kunskap.”
Med förlov sagt, Anna: DE saknar nog inte kunskap om cannabisen i förhållande till andra alternativa droger, men NI gör det, dessvärre!

Länkar:

Erik, 16: De slet upp mig ur sängen

Misstänkt cannabisbruk bland högstadieelever

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.