Nyheter

HD friar Frej Larsson för hot mot kulturpolis

Det här är en viktig seger för friheten, kampen mot nolltolerans och framför allt för Frej Larsson som nu får rätt mot kulturpolisen Annika Ljung. Hon är den inkompetenta narkotikapolisen som punktmarkerat och trakasserat ”drogliberala” artister. Frej fick nog och sa ifrån, något som lett till flera års processande med friande dom i tingsrätt och fällande dom i hovrätten. Men högsta domstolen markerar nu alltså mot poliser som tror att de har någon rätt att påverka kulturen. Motivering är att den artistiska skaparfriheten måste försvaras.

Det är den hemska narkotikapolitiken som har lett fram till att poliser ger sig på artister, genrer och organisatörer som inte böjer sig för dogmatism och nolltolerans mot narkotika.

Frågan är om Spotify nu kommer att återpublicera låten som polisen fick nedtagen innan dom i tingsrätt ens hade fallit. Låt oss även hoppas att Annika Ljungs karriär nu är fullständigt körd i diket!

Krossa kulturpolisen!!

Källa:

Rapartisten Frej Larsson frias i Högsta Domstolen

Tidigare artiklar:

Frej Larsson inför rätta den tionde oktober

Frej Larsson frias -en seger för yttrandefriheten (Gonzo i tingsrätten)

Fria Frej- Sparka Ljung! (Inför hovrätten)

Annika Ljung skämmer ut hela polismyndigheten

Överdriver polisen hotbilden mot Annika Ljung?

Vadå för hot?

Låten: Då skall hon skjutas

Annika Ljung är en inkompetent knarkkrigare!

2 Replies to “HD friar Frej Larsson för hot mot kulturpolis

  1. -Jag skall införskaffa en t-shirt med en guldfisk på. Underbart Frej vi är många med dig. Fortsätt jobba på vår humana frihet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.